Bizden Haberler

Bölümlerinde birinci olan öğrencilerimizle bu yılki umre programımızı gerçekleştirdik / 07.07.2014
Akademi Derneği seminer programları bünyesinde, 2013-2014 dönemi seminer programlarımızda eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilerimizle birlikte bu yıl ikinci umre programımızı gerçekleştirdik.

Geçtiğimiz yıl başlatmış olduğumuz bu örnek uygulama ile seminer programlarımızda dereceye giren öğrencilerimizle ilk umre programımızı gerçekleştirmiştik. İlk umre programımızın, kısa süre içerisinde tüm katılımcılarımızın motivasyon ve başarılarına olumlu etkileri olduğu tespit edilmişti.

Her geçen yıl artmakta olan etkinlik ve seminerlerimizdeki ilgi ve başarı ortalamamız karşısında kayıtsız kalmamak ve katılımcılarımızla birlikte örnek bir faaliyetin devamını sağlamak adına, bu yıl da Akdemistanbul'un desteği ve Akdemistanbul Arapça bölüm başkanı Murat Serdar Şadoğlu Hocamızın rehberliğinde, Mekke ve Medine ziyaretlerini kapsayan 1 hafta süreli ikinci umre programımız gerçekleştirildi.

Seminer programlarımız boyunca gösterdikleri başarılar nedeniyle katılımcılarımıza ve bu yılki umre programımıza katkı sağlayan Cemal en-Nuri Vakfı’na teşekkür eder, programlarımıza iştirak eden tüm katılımcılarımıza hayat boyu başarılar dileriz.

IMG_20140617_213821738.jpg

IMG_20140617_130735952.jpg