130107-Daoudov-vesikalik-mini.jpg

Murat Daoudov 1976 yılında Çeçenistan/ Grozni’de doğdu, halen Belçika vatandaşı olup İstanbul’da ikamet etmektedir.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde lisans, Marmara Üniversitesi İstanbul Araştırmaları (Yerel Yönetim) alanında yüksek lisans yaptı, halen MÜ Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim bölümünde doktora öğrencisidir. Ayrıca MÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümünde öğretim görevlisi ve kamu politikalarında ihtisaslaşan uluslararası müşavirlik şirketi Middle East Development Network (MDN) Başkanıdır.

Avrupa, Balkanlar, Türkiye ve Ortadoğu’da birçok ulusal ve uluslararası kurumda ve sivil toplum kuruluşlarında görev almıştır. Uluslararası ilişkiler, yerel yönetimlerin uluslararası faaliyetleri, yerel dış politika ve şehirler diplomasisi gibi konularda yorum ve makaleleri birçok ulusal ve uluslararası gazete, dergi ve ihtisas dergilerde yayınlanmıştır. “Yerel Dış Politikanın Temelleri” adlı, alanında ilk olan eseri kaleme almıştır (2013).

Çok iyi İngilizce, Fransızca, Rusça, Türkçe, Arapça, Hollandaca, temel düzeyde Almanca ve İspanyolca bilir, diğer dillerde öğrenime devam etmektedir. Anadili Çeçencedir.

İrtibat: cep +90.530.3148366, e-posta murat.daoudov@gmail.com