Bizden Haberler

Akdemistanbul'un Başarılı Öğrenci ve Personelleri ile 3.Umre Programı Gerçekleştiriliyor / 30.05.2015
Partner kuruluşumuz Akdemistanbul'da çalışma ve eğitimlerini sürdürmekte olan personel ve öğrencilere yönelik 3.Umre Programının hazırlıkları tamamlandı.
 

Geçtiğimiz iki yıl içerisinde, Akdemistanbul'un farklı birimlerinde görevlerini sürdürmekte olan personellere ve kuruluş bünyesinde eğitimlerini sürdürerek üstün başarılar gösteren öğrencilere yönelik umre programları tamamlanmıştı.

 

Bu yıl da Akdemistanbulun Filistinli Arapça eğitmeni Ihsan Atea Hammad'ın öncülüğünde yeni bir umre programı gerçekleştiriliyor.

 

Umre yolculuğuna katılmaya hak kazanan personele ve öğrencilere, 30 Mayıs 2015 tarihinde Akdemistanbul 2.kat Toplantı Odasında Umre Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Umre ibadetinin önemi, bu ibadetin sosyal hayatımıza tesirleri ve Umrede kazanılan manevi atmosferin bir ömür boyunca süreklilik arzetmesi için yapılması gerekenler masaya yatırıldı. 

 

31 Mayıs Pazar gecesi Kutsal Beldeye uğurlanacak olan Akdemistanbul çalışanlarına ve öğrencilerine Akademi Lisan ve İlmi Araştırmalar Derneği Yönetim Kurulu olarak hayırlı yolculuklar diliyoruz.