Duyurular

İmam Hatip Öğretmenlerine Yönelik Arapça Hizmet İçi Eğitimlerimizin 6. Dönemi Başlıyor! / 25.11.2014
2009 yılından bu yana Akademi Lisan ve İlmi Araştırmalar Derneği ile Akdemistanbul'un işbirliğiyle düzenlenen Arapça Öğretmenlerine Yönelik Hizmet İçi Eğitim Seminerleri, bu yıl 6. dönem seminerleriyle yeniden başlıyor...

Derneğimiz ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen protokol kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan hizmet içi eğitim seminerlerimiz, 5 Aralık 2014 Cuma günü Fatih’teki genel merkezimizde başlayacak ve 15 Mayıs 2015 tarihine kadar 20 hafta boyunca devam edecektir.

 

İstanbul’daki İmam Hatip Liselerinde görev yapan Arapça öğretmenlerine yönelik düzenlenecek olan eğitimlerimizi, Arapça dil öğretimi alanında uzman Filistinli ve Suriyeli hocalarımız koordine edecek, Silsiletü’l-Lisan eğitim setlerinin takip edileceği program boyunca Pratik Arapça eğitimi üzerinde yoğunlaşılacaktır.

 

2014-2015 eğitim öğretim döneminde 70 kişilik kontenjanla sınırlı olan eğitimlerde başvurular, katılımcı öğretmenlerimizin Akdemistanbul’a bizzat başvurusu ile alınacak, telefon ve e-mail yoluyla başvuru kabul edilmeyecektir. %70 devam şartı aranan seminerlerle İmam Hatip Okullarımızdaki Arapça öğretiminin daha kaliteli hale getirilmesi ve iletişimsel metotlarla derslerin işlenmesi hedefleniyor.